Drums en percussie - Muziekhandel Oudenaarde

Drums en percussieNiets zo plezant dan drummen en percussie spelen! Naast instrumenten bieden we ook een ruim assortiment accessoires en onderdelen aan !

Akoestische drums worden op vraag uiteraard met plezier door mezelf ineengestoken en afgesteld ! Met mijn meer dan 25 jaar drumervaring en het opstellen en tunen van honderden drumstellen ben je gerust dat je instrument geleverd wordt zoals het hoort. 

Staat het drumstel dat je zoekt niet in de shop (wegens plaatsgebrek) dan kan alles uiteraard besteld worden in de gewenste uitvoering en kleur uiteraard! Meest gekozen merken zijn: Tama, Ludwig, Hayman, Mapex, Gretsch, enz enz.

Qua elektronische drumsets blijven de absolute toppers de Roland Drums. Het gamma staat testklaar.  In de shop is er ook een aanbod alternatieven zoals onder andere Alesis en Medeli.

Kiezen tussen elektronische set of akoestische?? Spring binnen en ik adviseer u graag over de voor en nadelen van elk en welke voor u interessantst kan zijn !

Muziekhandel Oudenaarde is naast het superruime aanbod ook gekend voor het geven van de gunstigste prijzen. 

Je krijgt veel aanbod, een persoonlijke service en de laagste prijzen, het enige wat je daarvoor moet doen is naar de shop komen want een instrument koop je best in een winkel en niet online!

©2023 - site powered by logo inflecto